DESPRECONTEXTACTIUNIIMPACTEVENIMENTESTIRICONTACT

Educatorii pentru copilăria timpurie schimbă vieți

Educatorii pentru copilăria timpurie schimbă vieți este un instrument care promovează importanța pe care o joacă educatorii în viața copiilor de la naștere la șase ani.

Este un instrument de advocacy ușor de utilizat, cu scopul de a promova importanța rolului pe care îl joacă educatorii în viața și evoluția copilului . Bazându-se pe principiile de calitate ISSA, oferă 7 "reguli de aur" pentru a-i sprijini pe educatori să păstreze cunoștințele lor personale, sociale și profesionale în bună sănătate în orice moment.

Educatorul pentru copilăria timpurie, este unul dintre cele mai importante persoane din viața copilului de varsta mică, împreună cu care acesta petrece ore și ore pe zi în interacțiuni directe. Cercetările recente relevă următoarele:

 

Instrumentul face parte din seria Pachet de resurse de calitate pentru copilăria timpurie -  proiectului dezvoltat de ReadyNationRo și declarat câștigător în luna august a acestui an, în cadrul programului StartONG, finanțat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Pachetul de resurse va fi utilizat ca suport în întâlnirile pe care experții  educaționali ai CEDP Step by Step (partener al acestui proiect) le vor avea cu profesioniști în educația timpurie, părinți  și decidenți ai comunităților locale din București si județele Brașov și  Bacău.

 

Despre ReadyNation Ro

ReadyNation Ro (RNRo) este o organizație formată dintr-un grup de profesioniști, lideri de business și ONG preocupați de educația din România, viitorul economic al țării și construirea unei culturi a împlinirii potențialului fiecărui copil.

RNRo, afiliată ReadyNation Internațional, reunește oameni de afaceri din România care cred în beneficiile educației timpurii, pentru prosperitatea afacerilor lor și a țării, prin investiții în forța de munca viitoare.

Principalul scop al RNRo  este susținerea politicilor publice și promovarea unor soluții inovative care să ducă la o creștere a economiei și la îmbunătățirea calității forței de muncă prin investiții eficiente în servicii de educație timpurie de calitate, în România.

Despre Start ONG

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.  Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere si instituțiilor non-administrative.

22 November 2019
Termeni si conditii
@2023 ReadyNationRo