Bine v-am regăsit, dragii mei voinici!

E primavara iar! E energie, e veselie, e soare, e spor la actiuni si evenimente pline de iubire!
Ne aliniem si dam startul pentru ultima suta de metrii catre viitoarea Padure Mic si Ecologist Nr.13." />

DESPRECONTEXTACTIUNIIMPACTEVENIMENTESTIRICONTACT

Mic si ecologist – plantare 25 martie 2017

Bine v-am regăsit, dragii mei voinici!

E primavara iar! E energie, e veselie, e soare, e spor la actiuni si evenimente pline de iubire!
Ne aliniem si dam startul pentru ultima suta de metrii catre viitoarea Padure Mic si Ecologist Nr.13.

Hotarati si plini de energie ne-am avantam in campania de promovare si strangere de fonduri pentru a pune in practica o noua etapa a dragului nostru proiect dedicat celor mici dar nu numai, „Mic si Ecologist”, inca din februarie. Si rezultatele se vad. Peste 40 unitati scolare s-au inscris deja ca participanti in proiect. Va asteptam si pe voi!

Asa cum ne-am obisnuit, cu mic cu mare ne vom strange si in acesta primavara si vom planta impreuna a 13-a Padure Mic si Ecologist!

Pana acum totul sta conform planului iar reintalnirea noastră va avea loc asa cum am stabilit in data de 25 martie2017 incepand cu ora 11 dimineata. Suntem antrenati si organizati, astfel incat suntem convinsi ca pana la ora 13.00 vom planta cele 2 hectare de teren pregatite special in acest scop.

Demonstram? Ne angajam? Perfect! Rămâne cum am stabilit, adică să ne vedem la Surlari, Moara Vlasiei, Ilfov, să fim muuuulţi şi să plantăm muuuulţi stejari şi frasini.

Indicatoarele amplasate pe traseul prin padure va vor indruma exact catre lotul de teren pregatit pentru noi. Atentie! Va rugam sa veniti echipati si mai ales incaltati corespunzator, pregatiti pentru un traseu prin padure si pe drum forestier de ~ 45 minute (ptr copilasi). Traseul este frumos, pe poteci si drum prin padure, poienite vesele si insorite, dar de aprox 1.5 km de la locul in care putem lasa parcate masinile (pe izlazul de langa cantonul ocolului silvic Surlari). Este indicat sa aveti la voi si o sicluta cu apa… parintii stiu prea bine ce si cum trebuie sa ia la ei.

Vom planta in apropiere de zonele unde acum cresc frumos mini-padurile noastre plantate in primavara si toamna 2016, dar si in anii trecuti!!

Eu Samburel, impreuna cu membri si Voluntarii Verzi AFS va voi astepta chiar la locul destinat. Partenerii nostri silvicultori si padurari de laOcolul Silvic Snagov – Directia Silvica Ilfov – Regia Nationala a Padurilor Romsilva vor fi si ei acolo, ne vor invata, ne vor sfatui si ne vor ajuta sa plantam corect si cu spor – stejari si frasini, dupa o schema de impadurire stricta si atent randuita. Fara ajutorul lor de specialitate, ne-ar fi inzecit mai greu. Mai mult ca sigur, n-ar iesi o treaba atat de buna. Multumim!!!

Sa va imbracati adecvat, sa va luati pachetel de mancare si apa, sa va incarcati cu energie si voie buna, pentru ca vom face impreuna o fapta foarte buna! O fapta care va ramane marturie ani de zile si va aduce multe beneficii nu numai noua, voua ci si tuturor prietenilor vostri. Toti sunteti déjà niste mici eroi pentru mine si un exemplu pentru toti. Sunt tare mandru de voi, stiti bine asta!

04 May 2017
Termeni si conditii
@2023 ReadyNationRo