Afla cheia relatiilor fericite!  Cu Aleth Naquet.
DESPRECONTEXTACTIUNIIMPACTEVENIMENTESTIRICONTACT

Află cheia relațiilor fericite! – cu Aleth Naquet – 11-12 februarie 2017

Afla cheia relatiilor fericite!  Cu Aleth Naquet.

Fii pregatit sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jurul tau! In doar doua zile vei afla de la Aleth Naquet instrumentele necesare, aplicabile in viata de zi cu zi, ce iti vor readuce echilibrul interior, dar si in relatiile cu cei din jurul tau.

Workshopul „Afla cheia relatiilor fericite” se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata si relatiile interpersonale.

Intr-o maniera dinamica si vie, Aleth ii va initia pe cei prezenti in minunata arta a conversatiei, folosind Metoda ESPERE®. Pornind de la intrebari si probleme concrete, din viata de zi cu zi, veti descoperi cum sa treceti de la acel sistem disfunctional de comunicare – ce antreneaza conflicte si suferinte, la o comunicare relationala ce aduce armonie, veselie si echilibru in relatiile voastre.

 

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (FranTa), Centrul de Dezvoltare PersonalA AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

 

CU CINE?

Workshopul este moderat de Aleth NAQUET – specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

 

CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participând la workshop vei primi atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare de Traineri şi Consultanţi în Metoda ESPERE® în colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din România.

 

Fii pregatit sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jurul tau! Te asteptam la workshop!

 

DESPRE JACQUES SALOME si METODA ESPERE®

Jacques Salome este psihosociolog, formator, scriitor francez.

Dupa numeroase experiente in domeniul psihologiei si al sociologiei, ajunge la o metoda personala. El creeaza un sistem teoretico-practic, dezvoltand concepte si instrumente proprii. Astfel ia nastere Metoda ESPERE® (Energie Specifica Pentru o Ecologie Relationala Esentiala). Este autorul a peste 59 de carti, coautor al unor lucrari de referinta despre comunicare si cuplu. Cartile sale au fost traduse in 27 de limbi, inclusiv limba romana.

Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicarii, o metoda vie, accesibila tuturor si usor de aplicat in viata de zi cu zi.

Scopul comunicarii relationale prin Metoda ESPERE® este imbunatatirea calitatii relatiilor interpersonale din toate domeniile vietii. Sensul pe care il da Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune in comun”. Astfel, din aceasta perspectiva Metoda ESPERE® ne ajuta sa fim co-autori responsabili ai relatiilor noastre.

 

Un eveniment organizat cu sprijinul Itsy Bitsy

cursuripentrucopii, Catchy, Capital Plaza, Copii si Parinti, Amadeus IQ,  Ghidul de Sanatate, Evnimentul Zilei, Scoala de Joaca, Ce e aici?, Business Woman, Totul despre mame, Scoala Step by Step, Gradinita Bambi, FastracKids, English Academy, Body Mind Spirit, Monterra

04 May 2017
Termeni si conditii
@2023 ReadyNationRo